APARTEMENT #BETTER

Coming Soon 2020

Apartament #better

Proiectul Apartamentul #better a fost realizat de catre Asociatia #better in parteneriat cu Romexpo si firme expozante din cadrul BIFE-SIM 2019, beneficiind de un real succes în rândul vizitatorilor.

Acest proiect a luat formă din dorința de a informa publicul cu privire la un apartament corect din punct de vedere al suprafeței optime și al dispunerii pieselor de mobilier. Acesta conține atât latura educativă/informativă (finanțare, contracte, credite etc), cât și prezentarea practică a unui apartament corect din punct de vedere al suprafeței, accesului și dispunerii pieselor de mobilier.

Firmele participante la BIFE-SIM 2019, implicate in acest proiect au fost: Arta Lemnului, Blum, Bucin Mob, Lismaster, Green Mood, Luminna, Home & More Concept, Quadra (Fain Living), Magazinul Oana si Sipro. De asemenea, pentru realizarea acestui proiect s-au alaturat si firme precum Delta Studio si Kulttur,  Bim Drafter, ABB România (electrice), Oglindă & Partners  și Deretica (sistem centralizat aspiratie).

 

Sustinut de

 

Partener media principal

 

Parteneri

 

Parteneri institutionali

 

Parteneri media

 
ro_RORO