BIFE-SIM 2021 – Ediție specială cu vânzare vă așteaptă să descoperiți lumea fascinantă a mobilei, în Pavilionul B2 al Complexului Expozitional Romexpo, 23-26 septembrie 2021. Acum mult mai rapid și eficient!

Alegerea obiectelor de mobilier va fi o experiență inedită, iar locul în care veți găsi raspunsul la toate întrebările dumneavoastră, dar și multe alte surprize pentru un design interior rafinat este ediția 2021 a expoziției BIFE-SIM –  Ediție Specială cu vânzare!

Producătorii, importatorii și distribuitorii vă așteaptă la Romexpo cu toate stilurile de mobilier disponibile pe piața românească și internațională, clasic, vintage, modern, combinat cu sticlă sau piele și chiar pictat manual.

BIFE-SIM 2021 reprezentă 4 zile de inspirație pentru cei care vor să fie la curent cu ultimele concepte și tendințe în materie, dar și o incursiune inedită în lumea mobilierului de serie sau unicat, produs în România sau pe plan internațional, minimalist sau îmbogățit cu motive tradiționale autohtone.

Program de vizitare

Pavilion B2

23 – 26 septembrie 2021: între 10.00-18.00

Acces pietonal și auto: Poarta B

Accesul vizitatorilor este gratuit și va fi permis doar persoanelor care :

  • dețin dovada vaccinarii,
  • care se află între a 15-a zi și a 180-a ulterioară confirmării infectării și fac dovada printr-un document medical
  • au rezultatul negativ al unui test PCR, nu mai vechi de 72 ore sau al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore

Pentru siguranța dumneavoastră sanitară, la intrarea în pavilion va exista o zonă de triaj, unde vor fi verificate documentele de acces la târg, conform reglementărilor în vigoare aplicate tuturor evenimentelor.

În zona de triaj vă punem la dispoziție o clinică medicală unde puteți face test rapid pentru accesul la târg.

Parcare: 5 RON/ora

ro_RORO