DE CE SĂ FII EXPOZANT?

VĂ INVITĂM LA BIFE-SIM 2021, EXPOZIȚIA-EVENIMENT A ANULUI ÎN DOMENIUL MOBILEI, ECHIPAMENTELOR ȘI ACCESORIILOR PENTRU INDUSTRIA LEMNULUI!

Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și CCIR organizează, în perioada  23-26 septembrie 2021, în Pavilioanele B1 și B2, cea de-a XXX-a ediție a BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii.

Expoziția își propune să prezinte cele mai noi tendințe din domeniul mobilei și se adresează companiilor de profil din România și din străinatate, respectiv: producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni specifice, cât și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului.

BIFE-SIM – un nou început!

  • Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din domeniul mobilei, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate, respectiv: producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni interioare, cât și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului.
  • BIFE-SIM reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
  • Prin organizarea BIFE-SIM, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Divizat în sectoare tematice, târgul reunește oferta Saloanelor de mobilier clasic, design, confort, decorațiuni și corpuri de iluminat, unde vizitatorii au parte de sfaturi și idei pentru transformarea casei în caminul ideal, în concordanță cu personalitatea și preferințele fiecăruia, și pe cea a Salonului de bucătării, care completează conceptul de amenajare și design interior. De asemenea, BIFE-SIM 2021 întregește tabloul industriei mobilei, prezentând și o ofertă bogată de echipamente, utilaje și materii prime pentru industria lemnului, destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii. Toate acestea și în mediul online!

PLUS VALOARE LA BIFE-SIM!

Pentru a susține eforturile firmelor în câștigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și va pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe o platformă virtuală, special creată pentru organizarea expozițiilor în condiții optime și eficiente! Platforma virtuală reprezintă componenta de noutate a evenimentului și permite o accesibilitate atât națională, cât și internațională!

Pentru ca ne dorim organizarea ediției 2021 în condiții optime si în concordanță cu deciziile autorităților privind reglementările din domeniul organizării de evenimente, târguri și expoziții, vă prezentăm în cele ce urmeaza cele trei variante posibile de organizare:

1. Organizarea expoziției BIFE-SIM în spațiu interior, în Pavilioanele B1 și B2:

ÎN CAZUL ÎN CARE, ULTERIOR DATEI DE 15 IUNIE, AUTORITĂȚILE VOR DECIDE REINTRODUCEREA RESTRICȚIILOR PRIVIND ORGANIZAREA DE EXPOZIȚII, TÂRGURI ȘI EVENIMENTE ÎN SPAȚII ÎNCHISE NE PROPUNEM:

2. Organizarea expoziției BFE-SIM pe spațiu exterior:

DACĂ, DUPĂ DATA DE 15 IULIE 2021, AUTORITĂȚILE VOR INTERZICE ORGANIZAREA TÂRGURILOR, EXPOZIȚIILOR ȘI EVENIMENTELOR ATÂT ÎN SPAȚIU INTERIOR, CÂT ȘI ÎN SPAȚIU EXTERIOR, NE PROPUNEM:

3. Organizarea expoziției BIFE-SIM doar pe platforma virtuală:

ro_RORO