DE CE SĂ FII EXPOZANT?

VĂ INVITĂM LA BIFE-SIM 2021, EDIȚIE SPECIALĂ CU VÂNZARE ÎN DOMENIUL MOBILEI, ECHIPAMENTELOR ȘI ACCESORIILOR PENTRU INDUSTRIA LEMNULUI!

Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și CCIR organizează, în perioada  23-26 septembrie 2021, în Pavilioanul B2, cea de-a XXX-a ediție a BIFE-SIM – Expoziție specială cu vânzare.

Expoziția își propune să prezinte noutăți din domeniul mobilei și se adresează companiilor de profil din România și din străinatate, respectiv: producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni specifice, cât și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului.

BIFE-SIM – Ediție specială cu vânzare

  • Expoziția prezintă noutăți din domeniul mobilei, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate, respectiv: producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni interioare, cât și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului.
  • BIFE-SIM reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
  • Prin organizarea BIFE-SIM, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Divizat în sectoare tematice, târgul reunește oferta Saloanelor de mobilier clasic, design, confort, decorațiuni și corpuri de iluminat, unde vizitatorii au parte de sfaturi și idei pentru transformarea casei în caminul ideal, în concordanță cu personalitatea și preferințele fiecăruia, și pe cea a Salonului de bucătării, care completează conceptul de amenajare și design interior. De asemenea, BIFE-SIM 2021 întregește tabloul industriei mobilei, prezentând și o ofertă bogată de echipamente, utilaje și materii prime pentru industria lemnului, destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii.

ro_RORO